Безупречна кожа и вечна младост - мечтана комбинация! Ако знаем точните ефекти

...
Безупречна кожа и вечна младост - мечтана комбинация! Ако знаем точните ефекти
Коментари Харесай

7 лесни начина да изглеждате по-млади

Безупречна кожа и вечна младост - мечтана композиция! Ако знаем точните резултати от процеса на стареене на кожата, доста елементарно бихме могли да го забавим. За да се насладим на хубав и юношески тип, е значимо да се отдадем на вярната грижа за нашата кожа.

С придвижване на възрастта тя претърпява разнообразни забележими промени, които могат да повлияят на нейния външен тип и текстура. Някои от най-честите признаци на стареене на кожата включват: фини линии и бръчки, старешки петна, несиметричен загар и текстура, загуба на еластично, изтъняване и други Тези промени могат да бъдат тревожни за доста хора, само че има различни продукти за грижа за кожата и лесни трикове, които могат да оказват помощ за справяне с тези проблеми. Чрез ориентиране към избрани признаци на стареене, хората могат да реализират по-младежки и лъчезарен загар.

Днес ще ви представим някои трикове, които освен ще ви оказват помощ да запазите младежкия си тип, само че и да създадете здравословна рутина за грижа за кожата.

За начало, не забравяйте слънцезащитата!

Най-ефективният метод да запазите кожата си млада и здрава е потреблението на слънцезащитни артикули. Те освен защищават от нездравословните UV-лъчи, само че и предотвратяват появяването на бръчки и петна. Увреждането от слънцето доста способства за преждевременното стареене, в това число бръчки, фини линии и възрастови петна. Ето за какво е извънредно значимо да включите първокачествен слънцезащитен крем в ежедневната си грижа за кожата. Ежедневно потреблението му  предотвратява разграждането на колагена и еластина, които са от значително значение за поддържане на еластичността и стегнатостта на кожата.

Пълноценен сън и ръководството на напрежението

Липсата на сън може да докара до тъмни кръгове, подутина и непрозрачен загар. Стремете се към най-малко 7 - 8 часа сън на нощ, с цел да поддържате здрава и сияйна кожа. Освен това стресът може да способства за прибързано стареене, тъй като води  до разграждане на колагена и еластина в кожата.

Използвайте кремове с лифтинг резултат

Когато става въпрос за подмладяване, не пропускайте кремове с лифтинг резултат. Тези особено дефинирани кремове освен подхранват кожата ви, само че и я стягат, понижават бръчките и усъвършенстват еластичността. Мулти подмладяващия бустер на Laboratorios BABÈ работи незабавно като уеднаквява тена и озарява кожата.



Не забравяйте и региона към очите и устните

Използвайте коректори с тензор за околоочният силует и устните, които отстраняват тъмните кръгове, торбичките под очите и понижават бръчките. Така ще запазите младежкия тип на най-чувствителните зони на лицето си.

Не пропускайте нощната грижа

За нощна грижа използвайте мулти възстановяващ нощен крем. Този артикул подтиква производството на колаген и еластин, изглажда бръчките и усъвършенства еластичността на кожата през нощта. 



Всяка заран хидратирайте зрялата кожа

За интензивна грижа и ревитализация, пробвайте подмладяващите бустери. Те понижават бръчките, уеднаквяват тенa и възстановяват блясъка на кожата. Разчитайте на артикули с висока централизация на енергизиращи дейни съставки за оптимални резултати.



Забравете за...

Фон дьо тенът, пудрата и сенките с искра би трябвало да се заобикалят в ежедневната грижа за кожата, защото могат да повлияят негативно на здравето на кожата. Тези артикули могат да запушат порите, което води до обриви и раздразнения, и могат да съдържат нездравословни химикали, които могат да увредят естествената преграда на кожата. Вместо това изберете леки и дишащи артикули, които разрешават на кожата да диша и да действа вярно. Оцветявашият слънцезащитен супер флуид на Laboratorios BABÈ например има по-лека консистенция от стандартния грим и може да изравни тена, като в същото време обезпечава слънцезащита. Избирайки верните артикули, хората могат да поддържат младежкия тип на кожата си, като в същото време заобикалят нездравословните съставки, които могат да ускорят стареенето.

Спазвайки тези препоръки и включвайки в рутината си кремове за дневна и нощна грижа, ще постигнете стремежи резултат - здрава, млада и сияйна кожа. И не забравяйте, хубавата кожа е ключът към вашия несравним искра!

С поддръжката на Laboratorios BABÈ!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР